Nu al zin in editie 4!

Nu al zin in editie 4!

Nu al zin in editie 4!

Op 10 mei 2025 zie je opnieuw de beste Tributebands uit Nederland en België. Geniet van de kleinschaligheid, gevarieerde line-up, lekkere eten, gratis toiletten en parkeerplekken én avontuurlijke aankleding. En in 2025 van een intiem derde podium. Daarover later meer. Veel blijft dus bij hetzelfde. Veel reden om te veranderen is er ook niet. In een enquête gaven jullie het festival het rapportcijfer 8,4 en gaven jullie bijna allemaal aan (99%!) de sfeer (zeer) gezellig te vinden. En dus gaan we op deze voet verder!

Daarnaast gaven jullie nog wat tips. Nog meer zitruimte. Doen we. Nog meer schaduwplekken, omdat de zon nu eenmaal altijd schijnt op Sweet Freedom ;-). Geregeld! Misschien nog een extra foodtruck. Waarom niet?!

Kleinschaligheid behouden
Net als vorig jaar vonden jullie ook dit jaar de kleinschaligheid weer fijn. Wij ook! Net als het diverse programma, met grote publiekstrekkers, maar ook een alternatiever randje. Komende editie is er dan ook weer pop, rock, wave, maar ook latin, ska en disco! Meer informatie over het  programma volgt snel, maar we hebben in ieder geval weer dankbaar gebruik gemaakt van jullie tip!